Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sønderby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Sønderby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 50 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sønderby Østjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1984, beliggende på en naturgrund i et fredeligt sommerhusområde, kun 500 m fra vandet. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper, dog klinkegulv i køkkenet og på badeværelset. Trævægge og -lofter. Badeværelse med bruser. Det åbne køkken er kombineret med opholdsstuen, bl.a. udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen indeholder TV med parabol (analog) og radio med CD-afspiller. Fra opholdsstuen er der desuden udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng samt værelse med køje (kun egnet til børn) i husets anneks. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol. Sommerhuset ligger i Pøt Strandby, tæt på byen Juelsminde, der er en rigtigt hyggelig by med flere spisesteder og mange spændende butikker. Byen har desuden en lystbådehavn og et charmerende havnemiljø. For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten, på næsset As Hoved, i havnen, i områdets mange søer (bl.a. Teglværkssøen) eller på havet. For golfspillere står 18-hullers golfbane hos Juelsminde Golfklub til rådighed. Banen ligger i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Juelsminde-bugten. Der er gode betingelser for windsurfing omkring Juelsminde.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sønderby


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !