Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skygge Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Skygge
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 65 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 70000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skygge Østjylland Danmark

Direkte ned til egen sø (hvor der dog ikke kan fiskes) og kun 150 m fra Karup Å ligger dette dejlige sommerhus i træ, bygget i 1980 og renoveret i 2000, på en naturgrund for enden af en blind skovvej. Til huset hører overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendig er huset indrettet med et toiletrum med håndvask og gulvvarme, et separat bruserum, et funktionelt køkken med bl.a. fryser, en hyggelig opholdsstue med brændeovn og TV med parabolantenne (tyske programmer) samt 2 soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 køjesenge. Der er særdeles gode fiskemuligheder i området både i åen eller i en af de mange Put & Take søer. Et ideelt feriemål for naturelskere og lystfiskere! Huset ligger ca. ½ times kørsel fra Herning by og dens mange aktiviteter, samt Herninghallerne.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skygge


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !