Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lavensby Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Lavensby Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 3300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lavensby Strand Sønderjylland Danmark

Direkte ned til en badestrand ligger dette flotte sommerhus i træ, opført i 2002, på en havegrund i et skønt sommerhusområde. Der er en pragtfuld udsigt over Lillebælt fra såvel hus som grund. Huset er komfortabelt indrettet og flot møbleret. Dejlig badeafdeling med bruseniche, gulvvarme, 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse ligeledes med bruseniche. Flot og veludstyret køkken med fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den velmøblerede opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg, DVD-afspiller og fladskærms-TV med parabol (digital). Huset har 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 1 enkeltseng og køjeseng. Endvidere står vaskemaskine, tørretumbler, solarium, barneseng og havemøbler til rådighed. Redskabsrum. Til børnene er der gynge på grunden. Her finder I et skønt sommerhus, som er et godt udgangspunkt for en vellykket ferieoplevelse, hele året rundt.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lavensby Strand


Lavensby Strand er et lille idyllisk sommerhusområde på Nordals, kun et stenkast fra vandet. Lavensby, en lille landsby, ligger mellem Havnbjerg og Langesø, i Nordborg. Området er omgivet af store marker, og der er kort afstand til Nordborg sø, stranden og havet.
Lavensby Strand ligger på Als' østkyst, lige ud til det Lillebælt og Det Sydfynske Øhav.
Ferieområdet ved hav og strand er ideelt til badning, vandsport og fiskeri mm.

Området ligger få km fra Nordborg, hvor I finder butikker, aktivitetstilbud og spisesteder.

Als er utrolig rig på gamle og smukke bygningsværker, oplev bl.a. de eventyrlige slotte Sønderborg Slot, Augustenborg Slot samt Nordborg Slot fra 1150, som ligger på en holm i Nordborg Sø. Nordborg Slot er åbent for alle, og omgivet af en dejlig park.
Fra fyrtårnet ved Agustenhof kan I opleve en storslået udsigt over mod det det sønderjyske fastland, mod Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn (13 km).
Rundt omkring på øen finder I bl.a. mange møller, kirker, slotte, stenalderbopladser, stendysser, gravhøje og andre historiske mindesmærker. Oplev f.eks. den legendariske Dybbøl Mølle fra 1744, vandmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bæk Vibæk, Sønderborg Slot eller Augustenborg Slot.
På Als findes der en lang række spændende udendørs kunstværker samt flere interessante kunstudstillinger og gallerier.


Video - Lavensby Strand Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !