Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lavensby Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Lavensby Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 82 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lavensby Strand Sønderjylland Danmark

Sommerhus i træ beliggende på en dejlig havegrund kun 200 meter fra vandet med havudsigt fra såvel hus som grund. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Huset er bygget i 2006 og indeholder alt i moderne udstyr. Indvendig er gulvene dels belagt med klinker, dels med træ og alle rum i huset fremtræder i dejlige, lyse farver. Huset råder over 2 badeværelser. Et dejligt gæstetoilet med bruser og gulvvarme samt 1 stort, lækkert badeværelse ligeledes med bruser og gulvvarme samt 2-pers. spa. Gæstetoilettet ligger centralt placeret mellem 2 af husets sovevælrelser. Fra køkken/alrum og stuen er der udsigt til havet. Køkkenet er desuden udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Stuen er smagfuldt møbleret og har bl.a. TV med parabol, (forringet billedkvalitet på danske programmer kan forekomme), brændeovn samt stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 3 soverum: 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse. REdskabsrum. Et veludstyret sommerhus med udsigt, beliggende i et dejligt område.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lavensby Strand


Lavensby Strand er et lille idyllisk sommerhusområde på Nordals, kun et stenkast fra vandet. Lavensby, en lille landsby, ligger mellem Havnbjerg og Langesø, i Nordborg. Området er omgivet af store marker, og der er kort afstand til Nordborg sø, stranden og havet.
Lavensby Strand ligger på Als' østkyst, lige ud til det Lillebælt og Det Sydfynske Øhav.
Ferieområdet ved hav og strand er ideelt til badning, vandsport og fiskeri mm.

Området ligger få km fra Nordborg, hvor I finder butikker, aktivitetstilbud og spisesteder.

Als er utrolig rig på gamle og smukke bygningsværker, oplev bl.a. de eventyrlige slotte Sønderborg Slot, Augustenborg Slot samt Nordborg Slot fra 1150, som ligger på en holm i Nordborg Sø. Nordborg Slot er åbent for alle, og omgivet af en dejlig park.
Fra fyrtårnet ved Agustenhof kan I opleve en storslået udsigt over mod det det sønderjyske fastland, mod Barsø, over Lillebælt og helt til Helnæs på Fyn (13 km).
Rundt omkring på øen finder I bl.a. mange møller, kirker, slotte, stenalderbopladser, stendysser, gravhøje og andre historiske mindesmærker. Oplev f.eks. den legendariske Dybbøl Mølle fra 1744, vandmøllen Vibæk Mølle ved den hellige bæk Vibæk, Sønderborg Slot eller Augustenborg Slot.
På Als findes der en lang række spændende udendørs kunstværker samt flere interessante kunstudstillinger og gallerier.


Video - Lavensby Strand Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !