Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Købingsmark Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Købingsmark
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 60 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Købingsmark Sønderjylland Danmark

Sommerhus i træ og sten, bygget i 1968 og renoveret i 1999, beliggende på en natur-/havegrund, kun 60 m fra vandet. Huset har havudsigt fra hus og grund. Til huset hører terrasse med havemøbler. Trægulve samt tæpper i huset. I badeværelset er der bruser. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen og indeholder bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og komb. køle-/fryseskab. I opholdsstuen er der TV med DVD-afspiller og video. I huset er der 3 soverum: 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med 2 køjesenge, som kun er til børn. Desuden er der vaskemaskine til rådighed. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og høj barnestol samt legestativ med 2 gynger og 1 vippe samt sandkasse. Mange aktivitetsmuligheder i området for hele familien, bl.a. svømmehal, ridning, golf, minigolf og lystfiskeri.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Købingsmark
Video - Købingsmark Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !