Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Købingsmark Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Købingsmark
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 165 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Købingsmark Sønderjylland Danmark

Dette swimmingpoolhus, opført i 1996 og delvist moderniseret indvendigt og udvendigt i 2007, ligger på en stor naturgrund på den nordlige del af Als lige ud mod Lillebælt med den børnevenlige badestrand. Til huset hører en lille overdækket terrasse samt en åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er huset holdt i lyse farver med ludbehandlet fyrretræ på vægge og lofter. I stuen er der klinkegulv, i værelserne gulvtæpper. Den store pool (6,0 x 3,5 x 1,35 m), som bliver opvarmet vha. en energibesparende varmepumpe, er centrum i swimmingpoolafdelingen. Desuden er der en 6-pers. standvandsspa og direkte adgang til et af husets 2 badeværelser med gulvvarme, hvorfra der er adgang til sauna. Det rummelige køkken giver mange muligheder og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køle-/fryseskab. Den store kombinerede spise- og opholdsstue er udstyret med Fladskærms-TV med parabol (digital), video, stereoanlæg med CD-afspiller, brændeovn og adgang til terrassen. 5 gode soverum med dobbeltseng. 2 sovepladser på hems. Solarium. Gratis, trådløs internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Til de små feriegæster er der gynge, sandkasse, trampolin og legeredskaber samt barneseng og høj barnestol. Desuden er området rigt på attraktioner som f.eks. Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot og Dybbøl Banke. Et besøg i Sønderborg, en hyggelig gammel dansk købstad, hører også med til ferien, når man gæster Als.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Købingsmark
Video - Købingsmark Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !