Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Kelstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Kelstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 74 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 40 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Kelstrup Sønderjylland Danmark

Kun 40 m fra sandstrand ligger dette sommerhus med spa og sauna. Huset er i træ og er bygget i 1997 på en havegrund. Fra hus og grund har man flot udsigt over vandet. Til huset hører delvist overdækket terrasseareal med havemøbler. Gulvtæpper overalt; dog vinylgulv i køkkenet og klinkegulv i gangen. Vægge og lofter er beklædt med ludbehandlet træ. Skønt badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og opvarmet klinkegulv. Fra badeværelset er der direkte adgang til saunaen. Køkkenafdelingen er bl.a. udstyret med fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggeligt møbleret opholdsstue, der indeholder brændeovn samt TV med parabol (digital). Derudover høj barnestol, barneseng, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Sandkasse og gynge til børnene. Huset ligger i et område med mange aktivitetsmuligheder, f.eks. golf og fiskeri. Huset er velegnet til ferie på alle årstider!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Kelstrup
Video - Kelstrup Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !