Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Kegnæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Kegnæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 2 Soverum    
Areal 35 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Kegnæs Sønderjylland Danmark

Ferielejlighed på Kegnæs med fjordudsigt fra grunden, bygget i 1896 og moderniseret i 2007. Lejligheden er beliggende i stueplan i en gammel melmølle. På stedet er der udover denne lejlighed også 2 andre lejligheder til udlejning. Adgang til dejlig, ugenert fælles have på bagsiden af huset. Dejlig, stor og lys udestue. I lejligheden er der malede vægge og lofter samt gulvtæpper, dog klinkegulv på badeværelset. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, der er indrettet med TV med parabol (digital) og radio. 1 soverum med dobbeltseng. Bemærk: Elforbruget er inkluderet i lejeprisen. P-plads ved lejligheden. Lejligheden er beliggende i et område med gode aktivitetsmuligheder, bl.a. windsurfing og cykling. Derudover er Kegnæs et populært område for lystfiskere og på sydsiden af Kegnæs findes der gode, børnevenlige strande. En centralt beliggende ferielejlighed, kun 25 km fra Sønderborg, kun 60 km fra den tyske grænseog 1500 m til Sønderborg Bugt.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Kegnæs
Video - Kegnæs Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !