Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Juelsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Juelsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 81 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 700 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Juelsminde Østjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ bygget i 1990, beliggende på en naturgrund i et fredeligt sommerhusområde kun 300 m fra vandet. Til huset hører en åben terrasse samt lukket terrasse med havemøbler. Indvendigt er der faste tæpper og vinyl i køkkenet og badeværelset. Endvidere er der i hele huset trævægge og lyse trælofter. Fra det dejlige badeværelse med bruseniche og spa er der direkte adgang til husets sauna. Det velfungerende åbne køkken er bl.a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine samt vaskemaskine. Den velmøblerede opholdsstue er indrettet med TV, DVD-afspiller, parabol (digital), radio med CD-afspiller samt brændeovn. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum: 2 værelser med dobbeltsenge, samt 1 værelse med 2 enkeltsenge. Til de mindste er der barneseng og høj barnestol, og udendørs er der sandkasse og gynge. Redskabsrum med tørretumbler og ekstra fryser. Bemærk: Gratis brænde. Sommerhuset er beliggende i Juelsminde, der er en rigtig hyggelig by med flere spisesteder og mange spændende butikker. Byen har desuden en lystbådehavn og et charmerende havnemiljø. For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten, på næsset As Hoved, i havnen, i områdets mange søer (bl.a. Teglværkssøen) eller på havet. For golfspillere står der en 18-hullers golfbane hos Juelsminde Golfklub til rådighed. Banen ligger i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Juelsminde-bugten. Der er gode betingelser for windsurfing omkring Juelsminde. Juelsminde-halvøen byder desuden på en lang række gallerier, glaspusterier, keramikværksteder og kunsthåndværkere.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Juelsminde


Juelsminde er kendt for sine gode badestrande. Ankeret af Fregatten Jylland står midt i byen, idet Fregatten Jylland tidligere lå ud for Juelsminde, men blev solgt til Ebeltoft, hvor den ligger i dag.

Tæt på Juelsminde finder man godset Palsgaard.

Juelsminde som er en havneby i Østjylland, er beliggende i Juelsminde Sogn i den østlige del af Hedensted Kommune. Byen hører til Region Midtjylland.

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !