Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Juelsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Juelsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Juelsminde Østjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1972/renoveret i 2008, beliggende på en dejlig havegrund med stor græsplæne. Såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Udendørs fiskerenseplads. Klinkegulv i køkken og bad, ellers trægulve. Moderne badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskemaskine. Pænt køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Endvidere ekstra fryser. Pæn stue med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til såvel åben som overdækket terrasse. 3 soverum med dobbeltseng. Barneseng, høj barnestol og sandkasse til børnene. Et dejligt sommerhusområde tæt ved Juelsminde by med gode shoppingmuligheder og den hyggelige havn.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Juelsminde


Juelsminde er kendt for sine gode badestrande. Ankeret af Fregatten Jylland står midt i byen, idet Fregatten Jylland tidligere lå ud for Juelsminde, men blev solgt til Ebeltoft, hvor den ligger i dag.

Tæt på Juelsminde finder man godset Palsgaard.

Juelsminde som er en havneby i Østjylland, er beliggende i Juelsminde Sogn i den østlige del af Hedensted Kommune. Byen hører til Region Midtjylland.

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !