Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Juelsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Juelsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Juelsminde Østjylland Danmark

En perle af et sommerhus tæt ved den dejlige badestrand! Huset er bygget i træ 1999 og ligger på en naturgrund i et roligt sommerhusområde kun 250 m fra vandet. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der tæpper overalt, dog rustikt plankegulv i køkkenet samt klinker på begge badeværelser. Endvidere er der lyse trævægge og -lofter overalt. Dejligt badeværelse med hjørne-spa, bruseniche, gulvvarme og direkte adgang til husets sauna. Gæstetoilet med gulvvarme og bruser. Det velfungerende åbne køkken er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den flot møblerede opholdsstue er indrettet med TV med parabol (analog), radio, CD- og DVD-afspiller samt brændeovn. Fra opholdsstuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Gratis ADSL-internetforbindelse (Web-speed - computer medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 4 værelser, 3 værelser med dobbeltseng samt 1 værelse med køjeseng, 1 enkeltseng samt solarium. Endvidere alkove med 2 sovepladser i opholdsstuen. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Et sommerhus, som er meget velegnet til 2 familier. Sommerhuset ligger tæt på byen Juelsminde, der er en rigtig hyggelig by med flere spisesteder og mange spændende butikker. Byen har desuden en lystbådehavn og et charmerende havnemiljø. For lystfiskere er der gode muligheder direkte fra kysten, på næsset As Hoved, i havnen, i områdets mange søer (bl. a. Teglværkssøen) eller på havet. For golfspillere står en 18-hullers golfbane hos Juelsminde Golfklub til rådighed. Banen ligger i naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Juelsminde-bugten. Der er gode betingelser for windsurfere omkring Juelsminde. Glem ikke at besøg nogle af de mange gallerier, glaspusterier, keramikværksteder og kunsthåndværkere, som findes på Juelsminde-halvøen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Juelsminde


Juelsminde er kendt for sine gode badestrande. Ankeret af Fregatten Jylland står midt i byen, idet Fregatten Jylland tidligere lå ud for Juelsminde, men blev solgt til Ebeltoft, hvor den ligger i dag.

Tæt på Juelsminde finder man godset Palsgaard.

Juelsminde som er en havneby i Østjylland, er beliggende i Juelsminde Sogn i den østlige del af Hedensted Kommune. Byen hører til Region Midtjylland.

Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !