Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hvidbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Hvidbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 67 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 80 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hvidbjerg Østjylland Danmark

Pænt sommerhus i træ med sauna, bygget i 1990, beliggende på en havegrund, kun 80 m fra fin badestrand. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper og lofter og vægge er beklædt med træpaneler. I badeværelset er der bruseniche og gulvvarme samt direkte adgang til husets sauna. Det pæne køkken er kombineret med opholdsstuen og indeholder bl.a. mikrobølgeovn og fryser. I den hyggelige opholdsstue finder I TV med parabol (digital), stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Huset er indrettet med 2 soverum: 1 med 1 dobbeltseng og 1 med 1 enkeltseng og køjeseng samt hems med 2 sovepladser. Desuden er der vaskemaskine til rådighed. Huset er udstyret med energibesparende varmepumpe. Et dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hvidbjerg


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !