Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hvidbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Hvidbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 82 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hvidbjerg Østjylland Danmark

Lækkert og moderne indrettet sommerhus i træ, bygget 2001, beliggende på en naturgrund i et roligt sommerhusområde, kun 300 m fra vandet. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der faste tæpper samt klinker på badeværelset. Lyse trævægge og -lofter overalt. Dejligt badeværelse med gulvvarme, 1-pers. spa, bruseniche og direkte adgang til husets sauna. Det moderne, åbne køkken er bl. a. udstyret med fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den velmøblerede opholdsstue er indrettet med brændeovn, fladskærms-TV med parabol (digital), video, radio, CD- og DVD-afspiller samt stereoanlæg. Fra opholdsstuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 3 værelser, 2 værelser med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Vaskemaskine og solarium til rådighed. I sommerperioden er Hvidbjerg et livligt område, dels pga. den gode strand med østkystens største sandklit og dels pga. de mange sommerhuse. Sommerhuset ligger ikke lange fra den gamle fæstningsby Fredericia, der er 350 år gammel. Byen er smukt beliggende ud til Lillebælt og er omgivet af Nordeuropas bedst bevarede voldanlæg. Her findes også Danmarks største gratis legeplads "Madsby Legepark". Vejle, der heller ikke er langt væk, er en hyggelig handelsby med mange spændende butikker, gode spisesteder og kulturelle tilbud. Der er gode fiskemuligheder fra kysten, i fjorden, i områdets åer samt put & take- fiskesøer. Der er flere gode golfbaner i området, bl. a. Kellers Park Golfklub, som kun ligger 3 km fra huset eller Vejle Golf Clubs bane, som ligger i de smukke Munkebjergskove. Vejle Fjord er velegnet til al slags vandsport som fx sejlads og windsurfing. Mange dejlige naturoplevelser venter langs områdets vandrestier og cykelruter.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hvidbjerg


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !