Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hvidbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Hvidbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hvidbjerg Østjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1942 og renoveret i 1999, fantastisk beliggende direkte ned til vandet på en skrånende naturgrund med panoramaudsigt over havet. Gode bade- og fiskemuligheder. Til huset hører åbent terrasseareal med havemøbler. Trægulve overalt, malede vægge og lofter. Moderne badeværelse med bruseniche. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Stor opholds- og spisestue med TV med parabol (digital), brændeovn, DVD-afspiller, video og CD-afspiller samt udgang til terrasse. Fra terrassen går der trappe ned til den store grund og til vandet. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Sovepladserne i huset er fordelt på 2 værelser med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Legeplads 20 m fra huset. Huset er beliggende i et naturskønt og attraktivt ferieområde mellem Vejle og Fredericia.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hvidbjerg


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !