Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hvidbjerg Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Hvidbjerg
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 79 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 3200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hvidbjerg Østjylland Danmark

Sommerhus i sten, bygget i 1967 og renoveret i 1990, beliggende på en dejlig natur-/havegrund direkte ned til vandet med gode bade- og fiskemuligheder. Fra huset er der havkig, og fra grunden er der en skøn udsigt over Vejle Fjord. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trælofter og -vægge. Gulvtæpper i stuen og på værelserne samt klinkegulv i køkken, gang og på badeværelset. Badeværelset er indrettet med bruser. Køkkenet er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, varmluftovn og fryser. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og radio med CD-afspiller samt udgang til terrassen. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng samt 1 værelse med køjeseng. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler i redskabsrummet. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Carport på grunden. Bemærk: En stejl trappe fører ned til vandet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hvidbjerg


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !