Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hejlsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Hejlsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 850 Afstand til indkøb 1300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hejlsminde Sønderjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget 1971 og moderniseret 1990, beliggende på ugeneret grund. Til huset hører 2 overdækkede terrasser med havemøbler. Indvendigt er der tæpper på gulvene og loft til kip. Badeværelse med bruseniche. Velfungerende køkken udstyret med bl. a. fryser, komfur med keramiske kogeplader, mikrobølgeovn og varmluftovn. Opholdsstuen er indrettet med TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng og stor barneseng samt 1 soveværelse med 1 køjeseng og 1 enkeltseng. Desuden anneks med enkeltseng og sovesofa. Høj barnestol til rådighed. Gratis internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Herudover skur med diverse legesager. Ca. 1 times kørsel til Legoland.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hejlsminde


Hejlsminde ligger i Sydjylland og er en lille turist- og badelokalitet, beliggende i Hejls Sogn ved udløbet af Hejls Nor hvor det munder ud i Lillebælt. Stedet var oprindeligt et gammelt fiskerleje, men består i dag hovedsageligt af sommerhusområder, et badehotel, en campingplads og en lille havn. En slusebro fører over norets udløb til den sydlige del af bebyggelsen, der hører til Aller Sogn i Sønderjylland. Hejlsminde ligger i Kolding Kommune og tilhører Region Syddanmark.


Video - Hejlsminde Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !