Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hejlsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Hejlsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 800 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hejlsminde Sønderjylland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1987, beliggende på en bakketop med trapper fra parkeringspladsen op til huset. Fra grunden er der udsigt til vandet og hele området. Såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Trævægge. Dels trægulve og dels gulvtæpper. Badeværelse med bruseniche. Køkkenet, som er kombineret med opholdsstuen indeholder bl.a. fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Den hyggelige opholdsstue er udstyret med brændeovn, TV med parabolantenne og stereoanlæg med CD-afspiller. 2 værelser med dobbeltseng samt alkove med 2 sovepladser. Desuden hems til rådighed. Til de mindste feriegæster findes der barneseng og højbarnestol. Et sommerhus med god udsigt i dejlige omgivelser og med gode aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hejlsminde


Hejlsminde ligger i Sydjylland og er en lille turist- og badelokalitet, beliggende i Hejls Sogn ved udløbet af Hejls Nor hvor det munder ud i Lillebælt. Stedet var oprindeligt et gammelt fiskerleje, men består i dag hovedsageligt af sommerhusområder, et badehotel, en campingplads og en lille havn. En slusebro fører over norets udløb til den sydlige del af bebyggelsen, der hører til Aller Sogn i Sønderjylland. Hejlsminde ligger i Kolding Kommune og tilhører Region Syddanmark.


Video - Hejlsminde Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !