Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hejlsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Hejlsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 94 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 30 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hejlsminde Sønderjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, beliggende på en naturgrund med udsigt over vandet, kun 30 m fra børnevenlig badestrand. Havudsigt fra hus og grund. Huset er bygget i 1964 og delvis moderniseret i 2003. Til huset hører to åbne og en stor overdækket terrasse med havemøbler, hvorfra solnedgangen kan nydes. Fra terrassen er der adgang til en opholdsstue med brændeovn, ghettoblaster og TV med parabol (analog). Der er trægulve i stuen og de to soverum. Nyt køkken fra 2003 med bl.a. opvaskemaskine, varmluftovn og mikrobølgeovn. Pænt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og vinylgulv. Sovepladserne fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng og køjeseng samt 1 med 2 enkeltsenge. Huset er beliggende på en blind vej. Et område med gode aktivitetsmuligheder nær Hejlsminde. Mulighed for leje af bådplads nær huset. Huset er ikke egnet for gangbesværede.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hejlsminde


Hejlsminde ligger i Sydjylland og er en lille turist- og badelokalitet, beliggende i Hejls Sogn ved udløbet af Hejls Nor hvor det munder ud i Lillebælt. Stedet var oprindeligt et gammelt fiskerleje, men består i dag hovedsageligt af sommerhusområder, et badehotel, en campingplads og en lille havn. En slusebro fører over norets udløb til den sydlige del af bebyggelsen, der hører til Aller Sogn i Sønderjylland. Hejlsminde ligger i Kolding Kommune og tilhører Region Syddanmark.


Video - Hejlsminde Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !