Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Hejlsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Hejlsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Hejlsminde Sønderjylland Danmark

Kun 400 m fra vandet ligger dette dejlige sommerhus. Huset er i træ, bygget i 1990, og det ligger på en havegrund med havudsigt fra både hus og grund. I området er der gode aktivitetsmuligheder, f.eks. lille badeland og golfbane. Til huset hører et stort, delvist overdækket terrasseareal. Rustikke trævægge og -lofter. Gulvtæpper overalt, dog vinylgulv i køkkenet. Badeværelse med opvarmet klinkegulv, vaskemaskine og tørretumbler. Fra badeværelset er der direkte adgang til saunaen. Køkkenet er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Opholdsstuen indeholder brændeovn, stereoanlæg, DVD-afspiller samt TV med fællesantenne og video. Solarium og barneseng. Et dejligt sommerhus - hele året rundt!

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Hejlsminde


Hejlsminde ligger i Sydjylland og er en lille turist- og badelokalitet, beliggende i Hejls Sogn ved udløbet af Hejls Nor hvor det munder ud i Lillebælt. Stedet var oprindeligt et gammelt fiskerleje, men består i dag hovedsageligt af sommerhusområder, et badehotel, en campingplads og en lille havn. En slusebro fører over norets udløb til den sydlige del af bebyggelsen, der hører til Aller Sogn i Sønderjylland. Hejlsminde ligger i Kolding Kommune og tilhører Region Syddanmark.


Video - Hejlsminde Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !