Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gråsten Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Gråsten
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gråsten Sønderjylland Danmark

I Gråsten, tæt ved den dansk-tyske grænse ved Nybøl Nor, der er en del af Flensborg Fjord, ligger dette luksuriøse sommerhus i træ. Huset er bygget af de bedste materialer 2005 og har fra den åbne terrasse udsigt over fjorden. Indvendigt er der dels trægulve, dels flisegulv med gulvvarme. Gulvtæpper i soveværelserne. Trælofter og lyse, malede vægge overalt. Stor, rummelig entré med vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt badeværelse med bruseniche, 2-pers. spa og sauna. Gæstetoilet. Lækkert køkken, der er kombineret med spisestuen og bl. a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Fra såvel køkken som spisestueafdelingen er der udgang til terrasse. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV tilsluttet fællesantenne, video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 4 gode værelser, alle med dobbeltseng. Det nye Fiskenæs sommerhusområde byder på mange forskellige aktivitetsmuligheder, bl. a. gratis adgang til subtropisk badeland samt wellnessfaciliteter mod betaling (massage, solarium og leje af fodbad). Trådløs ADSL-internetforbindelse på stedet (egen computer skal medbringes), kort og kode kan købes i receptionen. Desuden findes der indendørs legerum og hoppepude til børnene. I området er der en marina, en stor legeplads med bl. a. fodboldbane, petanque, gynger, vippe og rutschebane samt en græsplæne til solbadning. I skoven bag sommerhuset kan I vandre på afmærkede stier. For lystfiskeren er der ideelt fiskevand i Flensborg Fjord, der ligger kun ca. 100 m fra sommerhuset. I receptionen kan lejes båd (lille jolle med motor). For golfentusiasten er der ikke langt til Benniksgaard Golf Center, en spændende golfbane, der er beliggende i et historisk og fredet naturområde i Rinkenæs med Gråsten og Krusaa. Gråsten Slot med dets smukke slotshave er også et besøg værd. Det hvide slot stammer i sin nuværende form fra 1769 og er hver sommer samlingspunkt for den danske regentfamilie.





Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler



Ferie i Gråsten


Gråsten er beliggende ved Nybøl Nor. Den sydlige bydel Alnor er forbundet med Egernsund og Broager Land via en 240 meter lang vejbro, der fører over noret. Gråsten er opstået omkring Gråsten Slot og er anlagt i lavtliggende terræn ved en række småsøer på grænsen mellem bakket morænelandskab mod vest og fladere slettelandskab mod øst.

Byen rummer en række virksomheder indenfor teglværk, fødevareproduktion og landbrugserhverv. Danfoss har en stor afdeling i byen. Endvidere er der et rigt handelsliv.

Byen er stationsby på jernbanestrækningen mellem Tinglev og Sønderborg.

Mest kendt er byen dog for det førnævnte Gråsten Slot, hvor den danske kongefamilie residerer om sommeren.



Video - Gråsten Sønderjylland




Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !