Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Gråsten Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Gråsten
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 92 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 10 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Gråsten Sønderjylland Danmark

Kun 10 m fra fjorden og med en fantastisk udsigt over lystbådehavnen og skoven ligger denne luksuriøse ferielejlighed i stueetagen i et rækkehus, bygget i Skagenstil i 2006. I den lyse lejlighed er der hvidmalede vægge og lofter. Gulvene er belagt med træ. Dejligt badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere forefindes gæstetoilet. Det veludstyrede køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. Køkkenet er kombineret med den hyggelige spisestue. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV tilsluttet fællesantenne, DVD-afspiller og radio med CD-afspiller. Fra stuen er der endvidere udgang til en dejlig træterrasse med Webergrill samt udsigt over marinaen og fjorden. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Sovepladserne fordeler sig på 2 gode soveværelser, begge med dobbeltseng samt udgang til skøn gårdhave. Endvidere er der 2 sovepladser på dobbelt sovesofa i stuen. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Bemærk: Lejligheden opvarmes med fjernvarme. Lejligheden ligger i et område med mange gode aktivitetsmuligheder og seværdigheder som f.eks. Gråsten Slot og Slotshave, som er omgivet af den smukke sønderjyske natur med skov og sø. Der er endvidere i ca. 200 m afstand et Wellness-center med vandland, solarium, fitness m.m. Den rigt udsmykkede slotskirke og den blomsterrige slotshave er tilgængelige for publikum. Besøg også byen Sønderborg med de hyggelige caféer og restauranter, det livlige natteliv, de mange kulturtilbud og aktivitetsmuligheder samt den smukke lystbådehavn.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Gråsten


Gråsten er beliggende ved Nybøl Nor. Den sydlige bydel Alnor er forbundet med Egernsund og Broager Land via en 240 meter lang vejbro, der fører over noret. Gråsten er opstået omkring Gråsten Slot og er anlagt i lavtliggende terræn ved en række småsøer på grænsen mellem bakket morænelandskab mod vest og fladere slettelandskab mod øst.

Byen rummer en række virksomheder indenfor teglværk, fødevareproduktion og landbrugserhverv. Danfoss har en stor afdeling i byen. Endvidere er der et rigt handelsliv.

Byen er stationsby på jernbanestrækningen mellem Tinglev og Sønderborg.

Mest kendt er byen dog for det førnævnte Gråsten Slot, hvor den danske kongefamilie residerer om sommeren.Video - Gråsten Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !