Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Fynshav Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Fynshav
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 65 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 80 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Fynshav Sønderjylland Danmark

Renoveret sommerhus - tidligere aftægtshus. Huset er fredeligt beliggende ved ved enden af en blind vej på en lille havegrund omgivet af hæk. Der er kun 80 m til strand med privat badebro. Husets gulve er belagt med træ og lofterne er hvidmalede med synlige bjælker. Malede vægge. Badeværelse med fliser på vægge og gulv. Separat køkken med bl.a. fryser og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen indeholder TV med parabol (digital). Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler i huset. Huset opvarmes vha. olie, som er inkluderet i lejeprisen. Båd med påhængsmotor kan lånes efter aftale med ejer. Særdeles gode fiskemuligheder i området. I sommerhalvåret kan I vederlagsfrit benytte jer af den økologiske urtehave. Bemærk: Ejeren er nabo til sommerhuset. Husene deler baggård.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Fynshav
Video - Fynshav Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !