Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Follerup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Follerup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 165 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 7000 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Follerup Østjylland Danmark

Det tidligere "Møllerhus" i 2 plan, bygget i sten i 1902 og gennemrenoveret i 2006, er idyllisk beliggende på en natur-/havegrund i et meget flot, kuperet landskab med grønne områder og marker. For enden af haven løber "Mølleåen" med gratis fiskeret over en strækning på mere end 2 km. Ligeledes ligger "Møllesøen" tæt ved huset, hvor der er mulighed for at fiske imod en betaling af DKK 250,- om ugen pr. lejemål. Den tidligere møllergård ligger ikke langt fra selve "Møllerhuset", hvor der i gårdbutikken kan købes danske og udenlandske specialiteter, sko, design og julepynt. Gammelby Mølle blev fredet i 1964 - bl.a. på grund af Stadsstuen med kalkmalerierne, som kan besigtiges. Se mere på http://www.gammelby-moelle.dk/.I den nærliggende Fuglsang Skov kan I være heldige at opleve dådvildt. Hannerup Skov byder på mange smukke steder. Lige nordøst for Follerup ligger halvøen Trelde Næs med dejlig sandstrand, marker, enge og smukke skovområder med rigt dyreliv. Yderst ved fyret ligger Troldeskoven med krogede træer, et vidt forgrenet stisystem samt flere udsigtspunkter med udsigt over Vejle Fjord. Til "Møllerhuset" hører udvendig fiskerenseplads i forbindelse med den åbne terrasse med havemøbler. Fra terrassen er der udsigt over det flotte landskab. Trægulve overalt, dog flisegulv i køkkenet og i baderum. Endvidere malede vægge og trælofter. 2 moderne badeværelser: 1 i stueetagen med badekar og bidet samt 1 på 1. sal med bruseniche. Hyggelig køkken med opvaskemaskine, varmluftovn og mikrobølgeovn. Grovkøkken med separat fryser, vaskemaskine og tørretumbler. Stue med spiseplads samt en opholdsafdeling med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Havestue med stort glasparti med udsigt og udgang til haven. Sovepladserne fordeler sig på 3 soverum på 1. sal; 2 med dobbeltseng og 1 med dobbeltseng og dobbelt sovesofa samt 1 med dobbeltseng i stueetagen. Fra det ene soverum på 1. sal er der udgang til balkon med havemøbler, hvorfra der er en fin udsigt over landskabet. Barneseng og høj barnestol til rådighed. Et flot sommerhus, der er beliggende i et smukt og meget børnevenligt område. De nærmeste byer er Fredericia og Vejle. Der er endvidere kort afstand til Legoland.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Follerup


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !