Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Elvighøj Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Elvighøj
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 10 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Elvighøj Østjylland Danmark

Unikt beliggende sommerhus i træ med en pragtfuld panoramaudsigt over vandet. Huset er bygget i 2002 og ligger på en skrænt med trappe op til huset. Fra terrassen er der ligeledes en vidunderlig udsigt over vandet. Indvendigt er der trælofter. Trægulv i hele huset, dog fliser i gang og badeværelse. Huset er velholdt og hyggeligt indrettet. Badeværelset indeholder bruseniche og gulvvarme. Køkkenafdelingen er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader, opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. I opholdsstuen er der brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller samt TV. Gratis, trådløs internetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). Sovepladserne fordeler dig på 1 værelse med en rigtig god dobbeltseng samt dobbelt sovesofa i annekset. Desuden er der via en god trappe adgang til hems med 1 dobbeltseng. Et virkeligt dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser direkte ved børnevenlig badestrand. Gode fiskemuligheder i området og ca.1 times kørsel fra Legoland.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Elvighøj


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !