Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bryrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Bryrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bryrup Østjylland Danmark

Højt beliggende med en pragtfuld udsigt over den skønne midtjyske natur, tæt på søer og skov, ligger dette flotte sommerhus i træ, færdigbygget i 2006. Huset er et lavenergihus og er beliggende på en stor naturgrund med panoramaudsigt. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Gulvvarme overalt samt hvidmalede vægge og trægulve, dog klinkegulv i entré og på badeværelserne. 2 flotte badeværelser med bruseniche. Det store er endvidere udstyret med 2-pers. spa og dampkabine. Stort og lyst køkken/alrum med udgang til terrasse. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader samt fryser. Stor, lys og hyggeligt møbleret opholdsstue, der er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til overdækket terrasse med flot udsigt. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt 1 med køjeseng og sandwichsolarium. Centralstøvsugeranlæg, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Solvarme gør huset energivenligt. Huset er beliggende i et flot naturområde tæt på Karls Sø. Ca. 1 km fra huset ligger Bryrup Langsø, hvor der findes robåd til fri afbenyttelse. Her er der også mulighed for at bade. I området er der mange Put & Take fiskesøer. På den nærliggende campingplads må man mod betaling benytte dens faciliteter, bl.a. vandland. Huset ligger tæt på mange seværdigheder, bl.a. Himmelbjerget i Ry, Legoland i Billund, Himmelbjergets Golfklub samt den gamle veterantogbane i Bryrup.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bryrup


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !