Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bryrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Bryrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bryrup Østjylland Danmark

Med en virkelig flot beliggenhed på stor, kuperet naturgrund med udsigt over storslået natur finder I dette hyggelige sommerhus, bygget 1986, men totalrenoveret overalt 2008. Til huset hører såvel overdækket som åbne terrasser med havemøbler. Overalt er der lyse trægulve og -lofter samt hvidmalede vægge. Klinker på gulv i entr og badeværelse. Entr med vaskemaskine og tørreskab. Flot badeværelse med gulvvarme og bruseniche med massagedyser. I forbindelse med stuen ligger det dejlige HTH-køkken med bl. a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser samt opvaskemaskine. Hyggelig opholdsstue med TV med parabol (digital), radio med CD-afspiller samt brændeovn. Fra stuen er der udgang til dejlig terrasse med storslået udsigt over området. Husets sovepladser fordeler sig på 1 stort værelse med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge samt 1 soveplads på god daybed i stuen. I huset forefindes luft/luft varme/kølepumpe. Huset er desuden bygget i allergivenlige materialer. Det egner sig til lystfiskere, idet der forefindes udendørs vask. Et rigtig flot og hyggeligt sommerhus beliggende i et naturskønt område tæt på Bryrup Langsø og flere Put & Take søer. I området er der muligheder for cykel- og vandreture. Kunst- og kulturoplevelser venter, bl. a. Veteranbanen i Bryrup, Legoland, Givskud Zoo og Himmelbjerget. Desuden er det muligt mod betaling at benytte campingpladsens faciliteter.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bryrup


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !