Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Bryrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Bryrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 136 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Bryrup Østjylland Danmark

Højt beliggende med en pragtfuld udsigt over den skønne midtjyske natur, tæt på søer og skov, finder I dette hyggelige sommerhus af træ, beliggende på en dejlig naturgrund, bygget i 1993 og renoveret i 2008. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der overalt trægulve og trælofter samt klinker. Huset indeholder pænt badeværelse med bruseniche, hvorfra der er adgang til husets sauna samt vaskemaskine. Desuden er der et gæstetoilet. Køkkenet, som ligger i forbindelse med stuen, er indrettet med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggelig stue med TV med parabol (digital), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller samt brændeovn. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltsenge, et værelse med en enkeltseng og en enkelt køjeplads, samt 2 værelser med køjer til 2 personer. Til børnene er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. En hund er tilladt, men ikke kat. Til huset hører også en robåd til 5 personer samt 5 redningsveste i forskellige størrelser. Et rigtig hyggeligt sommerhus, beliggende i et flot naturområde tæt på Karlsø. Ca. 1 km fra huset ligger Bryrup Langsø, hvor der også er mulighed for at bade. I området er der mange Put & Take søer, og på den nærliggende campingplads i Bryrup er der mulighed for at benytte forskellige faciliteter mod betaling, bl.a. vandland. Huset ligger tæt på mange attraktioner, fx Himmelbjerget i Ry, Himmelbjergets Golfklub, Legoland i Billund samt den gamle veterantogbane i Bryrup. Huset er velgnet til 2 familier eller 3 generationer, idet det er bygget i 2 afdelinger.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Bryrup


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !