Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Brunsnæs Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Brunsnæs
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 62 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Brunsnæs Sønderjylland Danmark

Dette enkle sommerhus i træ, bygget 1974 og renoveret 1995, ligger på en dejlig natur-/klitgrund, kun 200 m fra Flensborg Fjord. Til huset hører åben og afskærmet terrasse med havemøbler. Indvendigt er der gulvtæppe i stue, vinyl i køkken og værelser samt klinker i badeværelse. Lyse gipslofter og malede vægge. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Funktionelt køkken, som er kombineret med opholdsstuen og bl. a. udstyret med mikrobølgeovn. Opholdsstuen indeholder TV med parabol (analog). Fra stuen er der udgang til terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Huset er beliggende kun 20 km fra den dansk/tyske grænse og tæt på Gråsten og Sønderborg, som byder på mange oplevelser. Et sommerhus i et dejligt område med mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Brunsnæs
Video - Brunsnæs Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !