Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Binderup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Binderup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 102 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Binderup Sønderjylland Danmark

På en stor naturgrund med en flot udsigt over Lillebælt fra både hus og grund og kun 200 m fra børnevenlig badestrand ligger dette pragtfulde, velholdte sommerhus i sten, bygget i 1997. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. I hele huset er der klinkegulve med gulvvarme. Ludbehandlede trælofter og lyse vægge. 2 badeværelser med bruser. Det største er udstyret med 2-pers. spa og direkte adgang til sauna. Køkkenet er veludstyret med bl.a. opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. I den rummelige stue er der TV med fællesantenne, video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Desuden gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes), solarium, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Der er installeret energibesparende varmepumpe. Til børnene er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Gode aktivitetsmuligheder i området. Bl.a. fiskeri og golf.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Binderup
Video - Binderup Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !