Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Binderup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Binderup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 75 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Binderup Sønderjylland Danmark

Dejlig indrettet sommerhus i træ med spa og sauna, bygget i 1995, beliggende på havegrund med stor græsplæne kun 200 m fra vandet. Stor delvis overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper, dog trægulv (laminat) i opholdsstuen. Vægge og lofter er beklædt med lyse ludbehandlede paneler. Det moderne køkken er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Opholdsstue med brændeovn, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Herfra direkte udgang til den store terrasse. Badeværelset har gulvvarme og er indrettet med 2-pers. spa og sauna. Desuden solarium, vaskemaskine, høj barnestol og barneseng til rådighed. Sandkasse og gynge til børnene. Huset ligger ved en børnevenlig strand i et naturområde med anlagte stier til bl.a. Skamlingsbanken, hvorfra der er en enestående udsigt over store dele af Sønderjylland.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Binderup
Video - Binderup Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !