Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Binderup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Binderup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 50 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Binderup Sønderjylland Danmark

Tæt ved en god badestrand ligger dette særdeles flotte og velholdte sommerhus fra 1994. Huset er opført på en velplejet havegrund i et roligt sommerhusområde. Åben og delvist overdækket terrasse. Det er havkig fra køkken og terrasse og selvom der ikke er panoramaudsigt fra huset, er der kun 3 minutters gang til vandet. Indvendig er der lyse trævægge og -lofter. Stort, dejligt badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche og opvarmet flisegulv. Fra badeværelset er der adgang til saunaen. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Moderne køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader samt varmluftovn. Den lyse og hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, surround-anlæg samt TV med fællesantenne, DVD-afspiller og video. 3 soverum samt hems. Ekstra TV på børneværelse. Der er installeret energibesparende varmepumpe, som også kan fungere som aircondition. Endvidere barneseng, høj barnestol og puslebord med badekar. Sandkasse og carport. I Kolding findes bl.a. indkøbscenter, kunstmuseum samt seværdigheden Koldinghus.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Binderup
Video - Binderup Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !