Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Binderup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Binderup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 77 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Binderup Sønderjylland Danmark

PANORAMAHAVUDSIGT! Virkelig flot sommerhus i træ med spa, sauna og solarium, bygget i år 2000 og totalrenoveret i 2009, hvor hele huset bl.a. er malet både indvendig og udvendig og hvor der er kommet Velux ovenlysvinduer og nye liftgardiner i stuen samt nyt gulv i køkkenet og nye gulvtæpper i opholdsstuen og på værelserne. Huset er beliggende på en dejlig havegrund, kun 150 m fra børnevenlig sandstrand. Lofter og vægge er beklædt med ludbehandlet træ. Dejligt badeværelse med 2 pers. spa, opvarmet flisegulv, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang sauna. Veludstyret køkken bl.a. med fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den flot møblerede opholdsstue med udsigt over vandet indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, video, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Desuden gratis, trådløs internetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). Til børnene er der høj barnestol og barneseng. Til huset hører endvidere åbent og overdækket terrasseareal med havemøbler og liggestole. Gynge til børnene. Carport til rådighed. Et virkelig dejligt hus beliggende i et attraktivt område i den sydlige del af Jylland. På østsiden ud mod Lillebælt ligger det hyggelige og naturskønne ferieområde Binderup Strand, hvor tilkørselsvejene snor sig mellem bakker og dale ned mod stranden. Fra både huset og grunden er der panoramaudsigt over stranden og Lillebælt til Fyn. Neden for huset fører en sti til en god og meget børnevenlig sandstrand med badebro. 100 m fra huset ligger en legeplads. På de nærliggende campingpladser findes minigolf, udendørs badeland og kiosker. Området indbyder til lange, hyggelige vandreture. Bl.a. fører en sti gennem skoven op til Skamlingsbanken, Sønderjyllands højeste punkt, hvorfra der er en fantastisk udsigt og en restaurant. Gode indkøbsmuligheder i storbyen Kolding, der endvidere har et rigt kulturliv og mange aktivitetsmuligheder. Den mindre by Christiansfeldt mod syd er kendt for sine honningkager og byder endvidere på mange små butikker.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Binderup
Video - Binderup Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !