Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Binderup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Binderup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 76 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Binderup Sønderjylland Danmark

Lækkert sommerhus i træ med spa, sauna og solarium. Huset er bygget i 1993, tilbygget i 1995, og ligger på en dejlig havegrund, kun 100 m fra sandstrand. Fra huset og grunden er der en flot panoramaudsigt over vandet. Åben og overdækket terrasse med havemøbler. Vægge og lofter er beklædt med ludbehandlet, rustikt træ. Badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, vaskemaskine, babybadekar, puslepude, opvarmet klinkegulv og direkte adgang til husets sauna. Køkkenafdeling, som bl.a. er udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Opholdsstuen er kombineret med køkkenafdelingen og indeholder bl.a. brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, TV med parabol (digital), video og DVD-afspiller. Barneseng og høj barnestol (Trip Trap). Ekstra TV med video i et værelse. Sandkasse og gynger. Et sommerhus med en pragtfuld beliggenhed og en fantastisk havudsigt.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Binderup
Video - Binderup Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !