Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Andkær Vig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Østjylland Andkær Vig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 78 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 40 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Andkær Vig Østjylland Danmark

Dette rummelige sommerhus i træ, bygget i 1972 og gennemrenoveret i 2001, er beliggende på en have-/naturgrund med panoramaudsigt over Vejle Fjord. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler samt en storslået udsigt. Trægulve og -lofter samt malede vægge. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, vaskemaskine og 2-pers. spa. Det moderne køkken er udstyret med opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser og mikrobølgeovn. Stor stue med opholds- og spiseplads. Stuen er indrettet med TV med parabol (digital), DVD-afspiller, CD-afspiller og brændeovn. Høj barnestol til rådighed. Sovepladserne er fordelt på 2 værelser; 1 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Huset er beliggende i et naturskønt, udbygget sommerhusområde, tæt på skovområder med gode muligheder for spændende naturoplevelser. Der er endvidere bade- og fiskemuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Andkær Vig


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !