Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Årø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Sønderjylland Årø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 82 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Årø Sønderjylland Danmark

På den lille ø Årø ligger dette velholdte sommerhus i træ på en natur-/havegrund, bygget i 1984/2004. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge og -lofter, dels trægulve, dels gulvtæpper. Det moderniserede køkken rummer bl.a. varmluftovn, fryser, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine og er kombineret med opholdsstuen. Den hyggelige opholdsstue indeholder brændeovn, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (digital). I huset er der 3 soverum: 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med 2 køjesenge. Endvidere forefindes høj barnestol. Huset er udstyret med aircondion/klimaanlæg. Gynge og sandkasse på grunden. Til lystfiskeren er der en udendørs vask med afløb. 200 m til fiskevand. Et hyggeligt sommerhus i naturskønne omgivelser. Klimaanlæg i huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Årø
Video - Årø Sønderjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !