Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Strøby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Strøby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 94 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 70 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Strøby Nordsjælland Danmark

Her har I en perle af et sommerhus, der er bygget i træ i 2001 og ligger på en flot havegrund kun 70 m fra havet. Der er havudsigt fra såvel hus som grund. Til huset hører et stort terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der dels trægulve, dels klinkegulve samt flotte, ludbehandlede trævægge og -lofter. Det moderne køkken er udstyret med fryser, varmluftovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader, og i den store opholdsstue finder I brændeovn, radio med CD-afspiller og TV med parabol (digital). I det skønne badeværelse er der endvidere bruseniche og gulvvarme. Sovepladserne fordeler sig på 2 soverum med hhv. 1 dobbeltseng og 1 dobbelt sovesofa. Endvidere dobbelt sovesofa i stuen. Derudover er der vaskemaskine og tørretumbler i redskabsrummet. Et dejligt sommerhus kun ca. 1/2 times kørsel fra København.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Strøby
Video - Strøby Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !