Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Stillinge Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Stillinge Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Stillinge Strand Vestsjælland Danmark

Dette skønne sommerhus i træ er bygget i 1998 og ligger på en naturgrund, kun 150 m fra Stillinge Strands dejlig badestrand. Fra såvel hus som grund er der udsigt over vandet. Stort åbent samt overdækket terrasseareal med havemøbler. Trægulve med løse tæpper i alle rum, dog klinkegulv med gulvvarme i køkken og spiseafdeling. Vægge og lofter er i lyse, varme farver. 2 badeværelser med bruseniche og flisegulv med gulvvarme. Det ene badeværelse har desuden vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang fra det ene soveværelse. Dejligt køkken med kogeø med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med spiseafdelingen. Et par trin fører til den velmøblerede opholdsstue, der indeholder brændeovn, stereoanlæg, TV med parabol (digital), video og DVD-afspiller samt har adgang til terrassen. Huset er indrettet med 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Til børnene er der barneseng og høj barnestol. Stor carport. Huset har energibesparende varmepumpe/aircondition. Stillinge Strand er en bred, børnevenlig strand med fint sand. Stranden er også særdeles velegnet til windsurfing og vandreture. Gå ikke glip af den herlige solnedgang fra stranden. Tæt på huset finder I forretninger, restauranter. Tæt på huset finder I forretninger, restauranter, minigolf og iskiosker. Den nærmeste større by er Slagelse, som ligger ca. 13 km fra Stillinge Strand. Golfspillere kan udøve deres sport på Korsør Golfklubs Bane.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Stillinge Strand


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !