Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skibby Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Skibby
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 111 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skibby Nordsjælland Danmark

Virkelig skønt luksussommerhus i træ, bygget i 2003, beliggende på en naturgrund med græsplæne i fredelige omgivelser kun 100 m fra fjorden. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Indvendigt er der lyse vægge samt trælofter og -gulve. 2 badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Det ene er desuden udstyret med 2-pers. spa, vaskemaskine og direkte adgang til sauna. Det moderne, lyse køkken er udstyret med fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader. Stuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), video og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne er fordelt på 3 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. Stor hems med 2 sovepladser. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skibby
Video - Skibby Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !