Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sjællands Odde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Sjællands Odde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 134 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 10 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sjællands Odde Vestsjælland Danmark

Beliggende på en dejlig naturgrund kun 10 m fra vandet og 50 m fra hyggelig, lille lystbådehavn finder I dette skønne sommerhus i 2 plan med spa. Huset er bygget i 1931 og totalrenoveret i 2004. Pragtfuld havudsigt fra både hus, anneks og grund. Til huset hører terrasse med havemøbler. Stort badeværelse med bruseniche, gulvvarme og 2-pers. spa. Separat sauna i en bygning, som befinder sig ved siden af sommerhuset. Saunaen er fælles med 2 naboer. Dejligt køkken som bl.a. indeholder opvaskemaskine, fryser, mikrobølgeovn og varmluftovn. Køkkenet ligger i åben forbindelse med dejlig spise-/opholdsstue, som er indrettet med brændeovn, video, DVD-afspiller og ghettoblaster med CD-afspiller. På 1. sal findes en hyggelig TV-stue med TV med parabol (digital) samt udgang til skøn terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser i stueetagen, begge med 2 enkeltsenge, som står sammen som dobbeltsenge, 2 sovepladser på 1. sal samt 2 sovepladser i husets anneks. Endvidere ekstra TV og vaskemaskine til rådighed. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes) samt telefon for indgående samtaler og gratis opkald til danske fastnetnumre. Dette sommerhus er et perfekt udgangspunkt for en afslappende ferie - med mulighed for gå- og vandreture i omegnen. Tæt på huset findes badebro.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie på Sjællands OddeSjællands Odde er en ca. 15 km lang halvø på nordvestkysten af Sjælland mellem Kattegat og Sejerø. Fra oddens yderste punkt Gniben strækker stenrevet Sjællands Rev sig 10 km mod nordvest ud i Kattegat.

I stenalderen var Sjællands Odde en ø, som senere tiders landhævning gjorde landfast med Sjælland.

Landsbyen Overby har en velbevaret landsbystruktur med kun få udflyttergårde. I byen ligger Odden Kirke, som er forsynet med dekorative kalkmalerier i form af blomster- og bladdekorationer med fuglemotiver.

På nordkysten ligger Havnebyen med fiskerihavn. I øvrigt er odden præget af store sommerhusområder.


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !