Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sjællands Odde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Sjællands Odde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 12 Soverum    
Areal 175 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sjællands Odde Vestsjælland Danmark

Dejligt sommerhus i sten, bygget i 1998, beliggende på en skøn natur-/klitgrund kun få hundrede meter fra vandet. Fra såvel hus som terrasse er der en fantastisk udsigt over klitterne og vandet. Til huset hører diverse havemøbler samt et stort terrasseareal, hvoraf en del er overdækket. Indvendig er der trægulve og klinker, dog har 1 værelse gulvtæppe. Lofterne er af hvidmalet gips, og væggene er malet i varme farver. Huset indeholder 2 badeværelser med flisegulv, bruseniche og gulvvarme. Fra det største badeværelse er der adgang til stort, dejligt spa-rum med 4-pers. spa (standvand). Sauna. Køkkenet er rummeligt og udstyret med keramiske kogeplader, grill, opvaskemaskine, varmluftovn og fryser. Stuen er opdelt i 2 afdelinger; en spiseafdeling samt en opholdsstue, der er opført i forskudt plan. Opholdsstuen indeholder brændeovn til træpiller, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne fordeler sig på 4 soverum med dobbeltseng samt 3 hemse med madrasser. Bemærk: Det ene soverum har indgang fra spa-rummet. Huset er endvidere udstyret med vaskemaskine og tørretumbler.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie på Sjællands OddeSjællands Odde er en ca. 15 km lang halvø på nordvestkysten af Sjælland mellem Kattegat og Sejerø. Fra oddens yderste punkt Gniben strækker stenrevet Sjællands Rev sig 10 km mod nordvest ud i Kattegat.

I stenalderen var Sjællands Odde en ø, som senere tiders landhævning gjorde landfast med Sjælland.

Landsbyen Overby har en velbevaret landsbystruktur med kun få udflyttergårde. I byen ligger Odden Kirke, som er forsynet med dekorative kalkmalerier i form af blomster- og bladdekorationer med fuglemotiver.

På nordkysten ligger Havnebyen med fiskerihavn. I øvrigt er odden præget af store sommerhusområder.


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !