Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rørvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Rørvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 76 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1100 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rørvig Vestsjælland Danmark

Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1973 og moderniseret i 2005, beliggende på en naturgrund med kun få minutters gang til dejlig sandstrand. Til huset hører en åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulve, lyse lofter og vægge. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Velfungerende køkken med bl.a. fryser, opvaskemaskine, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen indeholder brændeovn, TV, Video og DVD-afspiller. Fra stuen er der udgang til terrassen. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 1 enkeltseng til og 1 værelse med 2 køjer til børn, samt anneks med 2 enkeltsenge. Sommerhuset er beliggende tæt på Nykøbing Sjælland by med gode indkøbsmuligheder og lille, hyggelig lystbådehavn. Der er også gode muligheder for golfspillere. Bl.a. kan Odsherred Golfklub ved Højby og Melsalgaard Pay & Play-bane med 9 huller i Gudminderup anbefales. For lystfiskere er der muligheder langs kysten, langs Lammefjordens kanaler eller på havet ombord på en kutter fra f.eks. Sjællands Odde eller Havnsø. Desuden findes der flere Put & Take fiskesøer i området. Området er desuden ideelt for cykel- og vandreture, da en meget naturskøn rute går lige igennem Nykøbing Sjælland. Et rart sommerhus til en vellykket ferie med oplevelser i Odsherreds dejlige natur og spændende seværdigheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rørvig


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !