Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rørvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Rørvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rørvig Vestsjælland Danmark

Dette skønne, 2-etagers rækkehus i træ med spa og sauna, opført i 2006, er beliggende på et stort fællesareal i Rørvig Park. Til huset hører en delvist overdækket terrasse med diverse havemøbler. Indvendigt er huset indrettet med malede vægge, klinkegulve på badeværelse og gæstetoilet samt flotte trægulve i stue og køkken. I stueetagen er der gæstebadeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, mens det store badeværelse på 1. sal er indrettet med bruseniche, 2-pers. spa og sauna. Det flotte, åbne køkken er kombineret med stuen og indeholder bl.a. komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Opholdsstuen har 2 udgange til det delvist overdækkede terrasseareal og indeholder bl.a. TV med fællesantenne, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og pejs. Sovepladserne er fordelt på 3 fine soveværelser; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. De 2 soverum på 1. sal har endvidere udgang til en flot balkon. Ekstra TV i 1 soverum. Redskabsrum. Fælles swimmingpool, tennisbane og petanquebane ved huset. Fra huset er der kun ca. 20 km til Sommerland Sjælland, og en dagstur til København (ca. 75 km) med bl.a. Tivoli er en oplagt mulighed i forbindelse med ferien i dette herlige rækkehus.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rørvig


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !