Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Reersø Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Reersø
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 87 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Reersø Vestsjælland Danmark

Flot sommerhus i træ fra 2004 beliggende på naturgrund kun 200 meter fra vandet. Til huset hører åben såvel som overdækket terrasse med havemøbler. Lyse trævægge og -lofter. Trægulve med delvis løse tæpper. Huset er indrettet med et dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche samt 2-pers. spa. Moderne, veludstyret, åbent køkken i forbindelse med stuen med bl.a. fryser, opvaskemaskine. mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Dejlig stor opholdsstue indrettet med stort glasparti, som gør stuen dejlig lys. Stuen er udstyret med klimaanlæg, TV med parabol (analog), video samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets 6 sovepladser er fordelt på 2 soverum med dobbeltseng og 1 med køjeseng. I det lille bryggers er der vaskemaskine. Til de små feriegæster er der barneseng og høj barnestol. Huset ligger ikke langt fra landsbyen Reersø på halvøen af samme navn, der har et idyllisk landsbymiljø med gamle stråtækte gårde. Nyd den rolige stemning ved den lille havn og den skønne natur, som indbyder til lange vandreture. Gode fiskemuligheder langs kysten.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Reersø


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !