Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rågeleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Rågeleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1300 Afstand til indkøb 1100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rågeleje Nordsjælland Danmark

Dejligt, lyst sommerhus i træ, bygget 1966 og totalrenoveret 2006, beliggende på en stor havegrund i et roligt sommerhusområde, 1300 m fra en af de bedste badestrande i Nordsjælland. Til huset hører en dejlig, stor og åben terrasse med havemøbler og udendørs pejs. Indvendigt er der hvidmalede trægulve, trævægge og -lofter. Dejligt badeværelse med bruseniche. Det velfungerende, åbne køkken er bl. a. udstyret med varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Den lyse opholdsstue er bl. a. indrettet med brændeovn, TV, DVD-afspiller samt stereoanlæg med radio og CD-afspiller. Fra stuen er der endvidere udgang til terrasserne. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 med 1 enkeltseng samt 1 plads på sovesofa i stuen. Desuden forefindes anneks med 2 sovepladser. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, naturgynge og sandkasse. Et sommerhus med den helt rigtige feriestemning såvel ude som inde. Huset ligger ikke langt fra den tidligere fiskerby Rågeleje. Rågeleje er et gammelt, populært ferieområde i naturskønne omgivelser på Sjællands nordkyst. Rågeleje Strand er en lang, dejlig badestrand med fint sand og få sten samt gode læforhold. Stranden vender mod nordvest og ligger relativt ubeskyttet ud til Kattegat. Derfor er her også gode forhold for wind- og kitesurfere. I området findes der et utal af afmærkede vandre- og cykelruter samt flere smukke og historiske steder. De nærmeste større byer er Helsinge (10 km) og Gilleleje (11 km). Besøg også København (71 km) med sine mange seværdigheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rågeleje
Video - Rågeleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !