Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rågeleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Rågeleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 70 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1500 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rågeleje Nordsjælland Danmark

Flot og hyggeligt sommerhus i træ, bygget i 1969 og moderniseret i 2005. Huset er beliggende på en stor, idyllisk og beplantet naturgrund med åløb i baghaven. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der dels trægulve, gulvtæpper og klinkegulve. Endvidere trælofter og -vægge. Badeværelse (2005) med gulvvarme, stor kombineret bruse- og dampkabine samt vaskemaskine og tørretumbler. Desuden gæstetoilet til rådighed. Det lyse køkken, som bl. a. er udstyret med opvaskemaskine, fryser og komfur med keramiske kogeplader er kombineret med opholdsstuen. Spise- og opholdsstuen hvorfra der er udgang til terrassen er indrettet med brændeovn, radio med CD-afspiller, TV og DVD-afspiller. Gratis ADSL internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge samt dobbelt sovesofa i opholdsstuen. Til de mindste feriegæster er barneseng og høj barnestol til rådighed. Et virkelig dejligt, lyst og rummeligt sommerhus, der er beliggende i et meget roligt sommerhusområde. Å for enden af grunden (1,5 m bred og 20 cm dyb). Sommerhuset ligger tæt på Rågeleje der er et gammelt, populært ferieområde i naturskønne omgivelser med mange aktivitetsmulighder for hele familien. I området er der mange afmærkede vandre- og cykelruter, flotte golfbaner samt flere smukke og historiske steder. De nærmeste større byer er Helsinge (ca. 10 km) og Gilleleje (ca. 11 km). Besøg også København (ca. 71 km) med dens mange seværdigheder og kulturelle tilbud.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rågeleje
Video - Rågeleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !