Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rågeleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Rågeleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 104 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 1300 Afstand til indkøb 850 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rågeleje Nordsjælland Danmark

Pragtfuldt 2-etages sommerhus i træ, bygget i 2005. Huset er personligt indrettet og smagfuldt møbleret. Til huset hører dejlig terrasse med diverse havemøbler. Huset er bygget som et rækkehus og husene ligger sammen to og to. Indvendig er der lyse malede vægge og hvide gipslofter. Dels trægulve og dels klinkegulve. Skønt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, 2-pers. spa og sauna. Gæstetoilet på 1. sal. Det moderne og velfungerende køkken indeholder bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Opholdsstuen er udstyret med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV med parabol (tyske programmer og DR 2). Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soveværelser; på 1. sal er der 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere er der 1 soverum med dobbeltseng i stueetagen. Separat rum med vaskesøjle (vaskemaskine og tørretumbler). Rågeleje er et gammelt, populært ferieområde i naturskønne omgivelser på Sjællands nordkyst. Rågeleje Strand er en lang, dejlig badestrand med fint sand og få sten samt gode læforhold. Stranden vender mod nordvest og ligger relativt ubeskyttet ud til Kattegat. Derfor er her også gode forhold for wind- og kitesurfere. I området findes der et utal af afmærkede vandre- og cykelruter samt flere smukke og historiske steder. De nærmeste større byer er Helsinge (10 km) og Gilleleje (11 km). Besøg også København (71 km) med sine mange seværdigheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rågeleje
Video - Rågeleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !