Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Rågeleje Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Rågeleje
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 64 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Rågeleje Nordsjælland Danmark

Dejligt, velholdt sommerhus i træ, bygget i 1998, beliggende på en havegrund i et roligt område - tæt på dejlig badestrand. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der lyse, ludbehandlede trævægge og -lofter. Trægulv med løse tæpper i stuen og trægulv i soveværelserne. Badeværelse med bruseniche, opvarmet klinkegulv, vaskemaskine og tørretumbler. Veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Huset har 3 gode soverum: 2 med dobbeltseng og 1 med 1 enkeltseng. Sandkasse og gynge til børnene. Carport på grunden. Et virkelig hyggeligt sommerhus, der er perfekt til en dejlig og afslappende ferie. Rågeleje er et gammelt, populært ferieområde i naturskønne omgivelser med mange aktivitetsmuligheder for hele familien. I området er der mange afmærkede vandre- og cykelruter, flotte golfbaner samt flere smukke og historiske steder. De nærmeste større byer er Helsinge (ca. 10 km) og Gilleleje (ca. 11 km). Besøg også København (ca. 71 km) med dens mange seværdigheder og kulturelle tilbud.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Rågeleje
Video - Rågeleje Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !