Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Over Dråby Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Nordsjælland Over Dråby Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 60 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Over Dråby Strand Nordsjælland Danmark

Sommerhus af træ, bygget i 2001, med god beliggenhed i et roligt sommerhusområde og på en forholdsvis åben naturgrund med plads til mange aktiviteter - kun 600 m fra vandet. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der trævægge og -lofter. Trægulve med tæpper, dog klinkegulv i køkkenet og på badeværelset. Stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine samt 2-pers. spa. Det åbne køkken er bl.a. udstyret med fryser, opvaskemaskine, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Opholdsstuen indeholder brændeovn, radio med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (digital). Sovepladserne fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng og 1 soverum med køjeseng samt dobbelt sovesofa i stuen. Stranden er ideel for familier med små børn. Det fine sand og det lave vand mellem sandbankerne gør stranden meget børnevenlig. I Nordskoven finder I bl.a. Danmarks ældste egetræer. Området byder også på et utal af vandre- og cykelstier. I området er der gode fiskemuligheder fra kysten, på havet eller i en af de nærliggende Put & Take fiskesøer. Golfspilleren har også gode muligheder for at udøve sin sport, da der i dette område findes op til flere golfbaner. Et dejligt område, som er velegnet til naturelskere. Derudover ligger huset kun 1 times kørsel fra København.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Over Dråby Strand
Video - Over Dråby Strand Nordsjælland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !