Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nykøbing Sjælland Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Nykøbing Sjælland
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 1100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nykøbing Sjælland Vestsjælland Danmark

Med udsigt til Nykøbing Bugt og den hyggelige lystbådehavn i Nykøbing Sjælland, ligger denne luksuriøst og smagfuldt indrettede feriebolig. Lejligheden er indrettet i stueplanet i et rækkehus fra 2005, der er bygget i Skagen-stil. Indvendig er lejligheden malet i lyse farver. Trægulv i køkken og stue samt gulvtæpper på værelserne. I hall, bryggers, gæstetoilet og på badeværelse er der opvarmede klinkegulve. Køkkenet, som er centralt placeret, indeholder opvaskemaskine, fryser, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Bryggers med kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Det dejlige badeværelse er udstyret med skøn 2-pers. spa og bruseniche. Fra badeværelset er der direkte adgang til husets sauna. Gæstetoilet. Smagfuldt indrettet opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og TV tilsluttet fællesantenne. Fra stuen er der udsigt over lystbådehavnen. Husets sovepladser fordeler sig på 2 dejlige soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere dobbelt sovesofa i stuen. Fra begge soverum er der udgang til en dejlig lukket gårdhave med diverse havemøbler. Lejligheden opvarmes med fjernvarme/gulvvarme. Grundet allergi må husdyr under ingen omstændigheder medbringes! En ferielejlighed i skønne omgivelser i et område med mange attraktioner og seværdigheder - bl.a. golfbaner og Sommerland Sjælland med mere end 60 aktiviteter for hele familien. Gode fiskemuligheder langs kysten eller langs Lammefjordens kanaler. Endvidere findes flere fiskesøer i området. Kun få min. kørsel til pragtfuld, børnevenlig sandstrand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nykøbing Sjælland


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !