Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Nykøbing Sjælland Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestsjælland Nykøbing Sjælland
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 52 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Nykøbing Sjælland Vestsjælland Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1965 og renoveret i 2004, beliggende på en naturgrund i et roligt, naturskønt område - 600 m fra fin sandstrand. Til huset hører såvel åben som overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er der lyse trævægge, -lofter og trægulve. Badeværelse med flisegulv og bruser. Funktionelt køkken med bl.a. varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Hyggelig stue med brændeovn, TV med parabol (analog), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng og køje samt 1 soveværelse med dobbeltseng og barneseng. Vaskemaskine. Sandkasse og gynge til de mindste. Et rart sommerhus til en vellykket ferie med gode oplevelser i Odsherreds dejlige natur samt de mange seværdigheder. Huset ligger tæt på byerne Rørvig samt Nykøbing Sjælland med gode indkøbsmuligheder og lille hyggelig lystbådehavn. Der er heller ikke langt til golfbaner og Sommerland Sjælland med mere end 60 aktiviteter for hele familien. For lystfiskere er der gode fiskemuligheder langs kysten, langs Lammefjordens kanaler eller ombord på en kutter på havet. Der er også flere Put & Take fiskesøer i området. Området er endvidere ideelt for cykel- og vandreture.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Nykøbing Sjælland


Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !